Publisert

Nettkurs til grupper

Vi har nå lansert nettkursene “Førstehjelp på barn og voksne” og “Førstehjelp med strømskader” i pakker der man kan kjøpe tilgang (lisenser) til flere personer. Avhengig av kurs er dette er aktuelle løsninger for barnehager, skoler, bedrifter, foreninger og vennegjenger.

Det er rimeligere å kjøpe til 5 personer i én pakke enn at 5 personer skal kjøpe hvert sitt kurs. Enda rimeligere er det om man er 10 – 15 eller 20 personer. Stykkprisen ser du på den enkelte lisenspakken.

Mange spør seg: Er nettkurs en god løsning? Svaret på det er ubetinget JA. Det er brukt mye tid på manuskript og på å lage filmene som brukes. Det betyr at innholdet blir presist, lett forklart, tydelig vist, og ikke minst, det er ikke noe som blir glemt eller dårlig forklart. Er det allikevel uklart, kan man gå tilbake og se videoen på nytt, eller se på quiz spørsmålene én eller flere ganger til.

Utover dette vil du ha tilgang til kurset i 6 mnd. etter at du har registrert deg. På et tradisjonelt kurs har du ikke det. Når kurset er ferdig, går instruktøren.

Tilbake til lisenspakkene. Kjøper du en lisenspakke hos oss, kan du starte når du måtte ønske det. I dag, i morgen, om en måned eller enda senere. Den eneste begrensningen er maksimum antall brukere.

Nå kan det jo hende at du trenger lisenser til flere enn 20 deltakere. I så fall har vi en god nyhet. vi fikser det også. Bare kontakt oss på telefon 21 68 88 88 eller epost po**@fo*************.no. Vi er der for å hjelpe deg.

Del med andre